Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.
 
„Ik hoop dat De Koffiebus de drempel om hulp te zoeken lager maakt.’’

De Koffiebus haalt de krant!

De Koffiebus / Koffiebus nieuws  / De Koffiebus haalt de krant!

De Koffiebus haalt de krant!

„Ik hoop dat De Koffiebus de drempel om hulp te zoeken lager maakt.’’

“Het sociale VVV voor de wijk Randenbroek en Schuilenburg” zo kopt de Amersfoortse Courant. En terecht, want zo worden wij graag gezien. Piet van Dijk van De Amersfoortse Krant heeft het mooi opgeschreven.

Gastvrijheid en gezelschap bieden is onze prioriteit. Mensen moeten niet denken dat we meteen met hen in gesprek willen over hun moeilijkheden. We staan er wel voor open, maar dat moet ik een sfeer van vertrouwen gebeuren. We hebben in de bus een beeldscherm opgehangen waarop informatie staat over andere buurtinitiatieven als Burenhulp, Nieuwe Erven, het Klokhuis etcetera. Op die manier willen we een soort sociale VVV vormen. Ook kunnen we mensen wijzen op professionele hulp.

Bekijk HIER het volledige artikel op www.ad.nl