Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.
 

Amersfoorter van het jaar verkiezing 2019

De Koffiebus / Koffiebus nieuws  / Amersfoorter van het jaar verkiezing 2019

Amersfoorter van het jaar verkiezing 2019

Het nieuwe jaar is bijzonder begonnen voor De Koffiebus. Harm was genomineerd voor de verkiezing Amersfoorter van het jaar 2019! Deze ranglijst wordt jaarlijks georganiseerd door het Algemeen Dagblad, regio Amersfoort. De feestelijke uitreiking vond 8 januari jl. plaats in het KAdEcaf├ę en niemand minder dan burgemeester Lucas Bolsius mocht de winnaar bekend maken. Harm eindigde op een zeer verdienstelijke tweede plaats. Daarbij kreeg hij de persoonlijke toezegging van de burgemeester dat hij een keer langs komt bij De Koffiebus! Beeld: Peter Kappinga