Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.
 

Heropening van de Koffiebus vanaf dinsdag 16 juni a.s.

De Koffiebus / Koffiebus nieuws  / Heropening van de Koffiebus vanaf dinsdag 16 juni a.s.

Heropening van de Koffiebus vanaf dinsdag 16 juni a.s.

Beste bezoekers en vrienden van de Koffiebus

Goed nieuws; de Koffiebus mag weer open rekening houdend met de regels die vanwege het coronavirus gelden. De eerste keer dat we weer open zijn is dinsdag 16 juni a.s. op het Neptunusplein en vrijdag 19 juni op het Euterpeplein. De bus staat er van 10:00 tot 17:00 uur. We kunnen maximaal 8 bezoekers op het terras ontvangen. Volg daarbij a.u.b. de aanwijzingen van de schenkers op. Maar wees bovenal van harte welkom voor uitstekende koffie en oprechte aandacht. Wilt u op de hoogte blijven? Check dan regelmatig deze site of onze sociale media zoals Instagram en Facebook !