Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.
 

De Koffiebus naar Emiclaer!

De Koffiebus / Koffiebus nieuws  / De Koffiebus naar Emiclaer!

De Koffiebus naar Emiclaer!

Een mooie ontwikkeling in deze bijzondere tijd; de Koffiebus krijgt er binnenkort een nieuwe standplaats bij! Vanaf 2 juli a.s. staat de koffiebus in winkelcentrum Emiclaer op de donderdagochtendmarkt. De bus is dan open van 8:00 ’s ochtends tot 13:00 ’s middags. Het Algemeen Dagblad heeft er recent al over bericht. In het artikel staat onder andere dat er nog vacatures zijn voor schenkers, bakkers en ter aanvulling óók soepmakers. Dit geldt hoofdzakelijk voor de donderdagen dat de Koffiebus bij winkelcentrum Emiclaer staat. Interesse? Mail naar harm@dekoffiebus.org