Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.
 

De Koffiebus 2 jaar!

De Koffiebus / Koffiebus nieuws  / De Koffiebus 2 jaar!

De Koffiebus 2 jaar!

Het is feest, De Koffiebus is jarig en wordt deze week alweer 2 jaar! Op burendag, 22 september 2018 openden we onze deur voor het grote publiek aan het Euterpeplein. Wat gaaf om momenteel op 3 plekken in Amersfoort uitstekende koffie en oprechte aandacht te kunnen schenken! Dinsdag is het de 22e en zaterdag is het Burendag… dus tja, dan vier je toch de hele week feest šŸ˜‰

Deze week worden dagelijks op Facebook en Instagram oude foto’s, leuke feitjes en mooie verhalen gedeeld over de afgelopen 2 jaar. Kom je het deze week met ons vieren? Van harte welkom op de koffie met iets lekkers, en neem vooral je buren mee!!

Dinsdag op het Neptunusplein, donderdag op de Markt van Emiclaer en vrijdag op het Euterpeplein.