Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.
 

Nieuwe locatie: het Schuilenburgerplein

De Koffiebus / Koffiebus nieuws  / Nieuwe locatie: het Schuilenburgerplein

Nieuwe locatie: het Schuilenburgerplein

De Koffiebus tuft steeds vaker door Amersfoort want we gaan open op een 4e locatie! Op woensdag 15 september a.s. gaat De Koffiebus feestelijk van start op het Schuilenburgerplein. Dit in het bijzijn van van buurtburgemeester Fatma Koçer Kaya. De officiële opening vindt plaats om 13 uur.
Het plein is gelegen bij flat de Schuilenburght, waarin ook een gezondheidscentrum is gevestigd. Na de opening zal de bus om de 14 dagen op dit plein staan van 11:00 tot 16:oo. Woon je in de buurt? Wees welkom om buurtgenoten te ontmoeten en van koffie met iets erbij te genieten!