DONEREN

Team van chauffeurs breidt zich uit

home
verhalen
Nieuws
Team van chauffeurs breidt zich uit

Met drie nieuwe krachten is het team van chauffeurs de afgelopen periode flink uitgebreid. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee, want zonder de chauffeur staat er geen Koffiebus op de verschillende pleinen. Een kennismaking met deze drie heren.

Bertus Peters woont nu 2 jaar in Vathorst. Hij heeft zijn C-rijbewijs tijdens militaire dienst gehaald. Getrouwd en een zoontje maken zijn gezinnetje compleet. Rijdt voornamelijk op locatie Vathorst. Een vrolijke vent die van aanpakken weet; een echte militair!

Rinke Larooy is de tweede nieuwe chauffeur van De Koffiebus. Onlangs 64 jaar geworden en toch al 2 jaar met pensioen. Lekker hoor! Maar van niks doen is bij Rinke absoluut geen sprake! Deze boomlange man zet zich voor veel vrijwilligersinitiatieven in. Dichtbij maar ook verder weg. Zo is hij momenteel te vinden op Lesbos waar hij met zijn dochter vluchtelingenwerk verricht. Nog niet zo lang zijn C-rijbewijs, maar als je hem ziet rijden lijkt het alsof hij het met de paplepel ingegeven heeft! Zijn flexibiliteit is een zegen voor de planner; Vathorst, Euterpeplein of Neptunusplein, Rinke kan je overal treffen wanneer hij beschikbaar/ in Amersfoort is.

Alex van der Woerd (54) ken ik zelf al heel lang. Werkzaam als verkeerskundige woont deze enthousiaste kerel met zijn vrouw in het Soesterkwartier. Ook Alex heeft zijn C-rijbewijs recent gehaald, omdat hij regelmatig adviseert over verkeersveiligheid voor vrachtverkeer. Hij zet de bus standaard op donderdagochtend op de markt van Emiclaer. Er is echter één uitzondering... Alex is namelijk fanatiek schaatser en is daarom als chauffeur niet inzetbaar wanneer er geschaatst kan worden. Gelukkig is dat maar een paar keer per jaar, al zal hij er zelf anders over denken...

Welkom in het team van chauffeurs van De Koffiebus mannen!

Bertus Peters voor De Koffiebus met zijn vrouw en kind

Meer verhalen