DONEREN

Terugblik op 2023

home
verhalen
Nieuws
Terugblik op 2023

Beste supporter van De Koffiebus,

2023 ligt achter ons.

Wat een jaar mochten we met De Koffiebus beleven! We ontvingen veel (media) aandacht. Maar konden dankzij de vrijwilligers vooral veel aandacht schenken. Ieder met haar of zijn talent. Heel hartelijk dank voor het schenken van

Soep, Taart, Tijd, Geld, Aandacht, Talent, en zoveel meer!

Één van de hoogtepunten voor mij was het vijfjarig jubileumfeest. Met vaste gasten en vele vrijwilligers vierden we samen dit lustrumjaar. Dat was goud!

Om velen daarna in het AFAS theater te begroeten, was ook voor mij een feestje!

Ook de nationale televisie werd gehaald. In een prachtige uitzending van Zin In Morgen werd de missie van De Koffiebus heel goed verwoordt.

Nog een hoogtepunt; met Gerwin Jonker konden we een eerste aanzet geven tot het maken van afspraken via een eerste teamoverleg. Eerst onderling tussen de schenkers. En vanaf 2024 willen we dit ook doen met onze bezoekers.

Terugkijkend op 2023 kan ik niet anders dan concluderen dat De Koffiebus gegroeid is in de breedte - aantal bezoekers en vrijwilligers - maar bovenal in de diepte; de buurtcontacten zijn versterkt en verdiept. Nieuwe vriendschappen zijn gevormd in de strijd tegen sociaal isolement.

Dank je wel voor jouw impact, jouw bijdrage.

In 2024 willen we ons werk voortzetten. Doe je weer mee? Hartstikke leuk!

Op een schitterend nieuw jaar met mooie ontmoetingen.

Warme groet,
Harm ☕🚍

Meer verhalen